Baguette med kyllingcurrysalat

Allergener: Gluten, melk, egg, selleri, sulfitter

Ingredienser:

Baguette: Fullkornshvetemel (35,9%), vann, hvetemel, surdeig av hvetehvetegluten, salt, gjær, maltet hvetemel, melbehandlingsmiddel (E300), emulgator (vegetabilsk E471). Kan inneholde spor av melk, soya, mandler og sesamfrø.

Karrisalat : Majones (Rapsolje (76 %), vann, eggeplomme (5 %, egg frafrittgående høner), eddik, sukker, salt, fortykningsmiddel(kaliumsorbat, natriumbenzoat), surhetsregulerende
middel (sitronsyre), aroma, antioksidant (E 385), fargestoff(betakaroten) Creme-fraiche (kremfløte, melkesyrekultur), karri, hvitløk, sitronsaft (sitronjuice, konserveringsmiddel E224 (sulfitt)) salt, pepper, eple, purreløk, persille, selleri, paprika, rødløk, salsa (Tomat (81%) (hakkede tomater, tomatpuré), løk (8%), grønn chili, salt, maisstivelse, krydder og urter (chilipepper, hvitløk, spisskummen, cayennepepper, koriander, oregano (0,01%)), jalepeño (0,6%), paprika, eddik, limejuice.)


Kyllingkjøtt: vann, salt, krydder (med bl.a paprika), sukker, hvitløk, konserveringsmiddel ( E261, E326), stabilisator E451, antioksidant E316. Salat.