Baguette, vegetar, med ost, ajvar og aioli
Allergener: Gluten, melk, egg, sulfitter
Ingredienser:
Baguette: Fullkornshvetemel (35,9%), vann, hvetemel, surdeig av hvete, hvetegluten, salt, gjær, maltet hvetemel, melbehandlingsmiddel (E300), emulgator (vegetabilsk E471). Kan inneholde spor av melk, soya, mandler og sesamfrø.
Margarin: Rapsolje 57 %, vann, kokosolje, fullherdet rapsolje 6 %, salt, vegetabilsk emulgator (E471, E322/solsikkelecitin), surhetsregulerende middel E330, aroma, fargestoff E160a, vitamin A og D2.
Hvitost: pasteurisert melk, syrekultur, salt, mikrobiell løpe.
Ajvar: Rød paprika, auberginer, chili peper, sukker, eddik, vegatibilsk olje, salt, hvitløk.
Aioli : majones ( Rapsolje (76 %), vann, eggeplomme (5 %, egg fra frittgående høner), eddik, sukker, salt, fortykningsmiddel (guarkjernemel, xantangummi), konserveringsmiddel (kaliumsorbat, natriumbenzoat), surhetsregulerende middel (sitronsyre), aroma, antioksidant (E 385), fargestoff (betakaroten)
Sitronsaft: Sitronjuice, konserveringsmiddel E224 (sulfitt), hvitløk .
Tomat. Isbergsalat