Kebab wrap
Allergener: Gluten, melk, soya, selleri, sennep
Ingredienser:
Tortilla lefse: Hvetemel 68 %, vann, rapsolje, stabilisator (E422, E412), hvetegluten, emulgator E471, surhetsregulerende middel E296, glukose (hvete), salt, hevemiddel (E450, E500), konserveringsmiddel (E282, E202), melbehandlingsmiddel E920.
Kebabkjøtt: kjøtt av får og storfe 49% ,kjøttfett, vann, stivelse, soyaprotein, hvetefiber(glutenfri, 20ppm gluten), salt,krydder, hvitløk,sukker, druesukker, sitronsyre E330, løk, aroma, stabilisator E451, 450. Krydderet er bestrålt.
Kebadressing: Vann, tomatpuré, sukker, eddik, risstivelse, salt, krydder,konserveringsmiddel (kaliumsorbat, natriumbenzoat), aroma (selleri). Sennep.
Rømmedressing: fløte, kryddertilsetning (løk, eplejuicekonsentrat, eddik, jodert salt, hvitløkspuré , sort hvitløkspulver, krydder), melkesyrekultur.
Maiskorn. Agurk. Tomat. Salat.