gluten- og laktosefri sjokoladekake

Pizzasnurr

Allergener: Gluten (Hvete), Soya, Melk

Ingredienser:

Hvetemel,vann, tacofyll (15,9%) (tomatpuré, soya protein, sukker, mais, grønn paprika, eddik, modifisert maisstivelse (E1422), vegetabilsk olje (raps), salt, tørket tomat, paprikapulver, tørket hvitløk, spisskummen, tørket oregano, tørket løk, konserveringsmiddel (E202), chillipulver, vann), hvetegluten, mysepulver (melk), modifisert maisstivelse (E1414), salt, hevemiddel (E450, E500), emulgator (E471, E481), rapsolje, stabilisator (E440), enzym (xylanase), bakemargarin (rapsolje, fullherdet kokos- og rapsolje, vann, kokosolje, salt, emulgator (E471), vitamin (a og d), farge (E160a) og aroma), sukker, gjær, salt, emulgatorer (E472e, E471, E322 (soya lecitin), E412), melbehandlingsmiddel (E300), enzymer.